Sunday 7 March 2010

coafuri chic dar foarte simple

"lucrurile simple sunt cele mai complicate" este un truism, de acord, insa cand vine vorba despre parul nostru, toate stim cat de greu este sa il aranjam asa..foarte simplu...nepretentios...sa fie si sexy deja e bonus. Iata cateva sfaturi (si imagini) de la profesionisti, cum sa ne aranjam parul "stylish" & simplu, in doi timpi si trei miscari... si intr-un stil "timeless"

http://www.videojug.com/film/how-to-french-twist-hair-2


http://http://www.videojug.com/film/how-to-create-a-messy-knot

1 comentarii:

Anonymous said...

ophelie, mie imi place blogul tau si interesul pentru fashion:) desi, imi pare, emai degraba un interes pentru frumos. poate ar fi interesant sa pui si articole in limba romana, cel putin despre nan kempner, sunt mai usor de citit si mai usor de popularizat.
o alta sugestie ar fi sa urmezi directia de la ultimul articol, acesta despre coafuri, adica sa impartasesti mai mult din punctele de vedere proprii. uite, mie una mi-ar placea sa citesc una rticol intitulat: de ce o admir eu pe nan kempner? femeia asta era foarte interesanta (desi un pic inflexibila si dura referitor la ceea ce inseamna imagine) si cred ca le-ar prinde bine mai multor romance sa se raporteze la ea atunci cand vine vorba de fashion si nu la revistele indigene sau la moda promovata de magazinele din coltul blocurilor... astept cu interes urmatoarele articole. esti in blogroll-ul meu deja.